Januari (Janeiro) 2021

Misstänker att vi är många som känner att januari inte riktigt blev som vi hoppats och trott. Idag gör jag en tillbakablick på månaden som precis passerat.

Skulle vilja påstå att dagarna har sett ut ungefär som i december. Mycket tid på campingen och vi har arbetat en hel del, tacksam att kunderna har större behov av vår hjälp när det är regnigt!

I decembers tillbakablick avslutade jag med en fråga till oss själva angående vår budget för hus, om det var den som gjorde så vi inte hittade det vi sökte. Men nu vet vi ju att vi har reserverat ett hus som vi får nycklarna till snart (håller tummarna).

Det har i januari varit mycket fokus på att komma igång med att lära oss portugisiska, vilket är en bra distraktion när vi väntar. Men vi har också haft lite sol, en dag var det så skönt att vi satt ute och åt lunch nere i Luz och fick ljuvlig sång som underhållning.

Fin underhållning med sånger både på portugisiska och engelska.

Blev en del inlägg om vårt hus under januari, vi hade ju ett datum bestämt för att få nycklarna, det blev framflyttat och nu väntar vi igen. Andra inlägg om vårt hus:

Det blev helt klart en del inlägg i kategorin ”Köpa hus

Att jag slog ihop alla bloggarna till en är ett arbete jag höll på med i början av januari. Megamenyn är förhoppningsvis ett bra hjälpmedel för dig som bara vill läsa om husbilsliv eller för dig som bara är intresserad av Portugal.

Innan lockdown hann vi med att besöka ett par byggvaruhus under vår handlingsutflykt, för att kolla in utbudet inför vår renovering. Gillade skarpt kaklet i översta bilden, visst vore det snyggt i badrummet?

Nu hoppas vi att februari blir en mycket mer innehållsrik månad att se tillbaka på!

Publicerat:

i:

4 svar till ”Januari (Janeiro) 2021”

 1. Profilbild för Aila

  Älskar det kaklet, kan bara bli snyggt,

 2. Profilbild för Barbro Netz
  Barbro Netz

  Sååå vackra azulejos! Håller nu tummarna för att ni snart får nyckeln, så ni kan börja renovera och vi läsare får fler bilder på huset! Nyfikenheten är stor, kanske inte bara hos mig!
  Kramar från ett vintrigt, kallt men soligt Göteborg och mig.

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Eller hur! Älskar dem, men finns mkt att välja på 🙂 ja väntan är kämpig.. men är glada vi slipper kylan o snön i Sverige. Kram

Vädret

Ourique, PT
14°
Fair
06:1520:44 WEST
MånTisOnsTorFre
29°C / 10°C
33°C / 13°C
34°C / 14°C
34°C / 14°C
33°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.