vox-inredning-frack-guld-korrigerad-plat

Ett dygn i Jönköping med övernattning på Vox

Eftersom jag har kunder i hela Sverige så reser jag ibland för att besöka en del av dem. Nu tyckte jag det var dags att besöka Jönköping. Vi valde att bo på Vox då jag har hört en del om det speciella hotellet med det utmärkta läget.

Semlefika på Malmborgs

Vi kom hit vid 15-tiden i går, fredag, och började med att direkt ta oss till Malmborgs Konditori för att testa deras semlor! Jag äter inte gluten och därför var jag nyfiken på deras glutenfria alternativ. Grädde och mandelmassa var riktigt smaskig, men bullen är inte rolig. Jag förstår att det är ett dilemma, när man är ett bageri har man inte en glutenfri miljö. Därför behöver man köpa in bullen från någon som kan garantera det om man ska kunna säga att man serverar ett glutenfritt alternativ. Fantastiskt att det finns för de som älskar semlor, men undrar om man inte ska lämna vetebullen helt och istället göra en annan lösning för den glutenfria semlan. Kanske bara en mandelbotten typ biskvi och mandelmassa och grädde på det? Den vanliga semlan var god sa maken! Gillar miljön också, sköna bekväma fåtöljer blandat med pinnstolar. Modernt och traditionellt i ett.

glutenfri-semla-malmborgs-konditori

Kundmöte i Vox hotels lounge/workspace

Vox hotell erbjuder en härlig lounge för arbete och möten centralt i Jönköping. Jag hade mitt första möte i den loungen och trivdes riktigt gott. Min kund är fotograf och jag fick se många exempel på hur man kan använda en drönare för perfekta översiktsbilder och sedan på den markera ut ex. en anläggnings faciliteter. Perfekt att ta med sig i dialog med ex. konferensanläggningskunder!

Champagne & tapasrestaurang

Nästa kundmöte började i Vox lounge där champagnen var välkyld. Kunden ville fira och vi hängde självklart på! Nästa anhalt för kvällens möte var att äta middag på El Gordo, en tapasrestaurang centralt i Jönköping. Vi fortsatte våra samtal för hur vi ska utveckla kundens webb, men kvällen innefattade många andra givande samtal. Jag har så trevliga kunder! Restaurangen serverade god mat och höll en hög service fram tills alla tapas landat på bordet. Efter det försvann servicen helt tyvärr.

el-gordo-jonkoping

Vox är ett härligt hotell, men..

Det finns rum på Vox som är utan fönster. Det finns också rum med fantastisk utsikt över Vättern. Men vi valde inte nåt av dem, utan ett vanligt rum med fönster mot innergård. Det finns allt man behöver på rummet. Otroligt sköna sängar, bra sprutt i duschen samt sköna och stora handdukar!

Inredningen på hela hotellet går i guld, korrigerad plåt, och mörka färgtoner. Riktigt fräck inredning tycker jag. Frukosten var också god med ett brett utbud. Mycket frukt och grönt, egengjord musli, rostade nötter och frön gör mig glad 🙂

Lite gnäll också… Det var lyhört, man hörde en del från grannrummen och korridoren. Receptionen är lite undangömd, vilket gör att man inte känner sig så välkommen när man kommer in på hotellet. Man  hamnar i en restaurang och bar. Vilket måste passeras för att hitta receptionen. Det ställer till det vid logistiken även vid utcheckningen då det är köer till frukostbuffén i vägen när man kommer med sina väskor och ska till/från receptionen. Kaffeautomaten i restaurangen tog tid och skapade långa köer. Köerna, brickor och ljudet i restaurangen skapade en bambakänsla.

Säger det igen: gillar verkligen Vox inredning & sängarna!

Vad är ditt bästa hotelltips?

vox-jonkoping-skona-sangar

vox hotell jönköping vox hotell jönköping vox hotell jönköping

 

Publicerat:

i:

Vädret

Ourique, PT
22°
Växlande molnighet
06:1120:57 WEST
TorFreLörSönMån
24°C / 12°C
30°C / 12°C
34°C / 14°C
36°C / 19°C
35°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.