havspromenad

Vi vet var vi ska bo i sommar!

Glädjande nyheter! En plats är bokad för oss i Sverige, där vi ska ha vår hemmabas i sommar!

Vi vill inte berätta var vi ska stå. Inte nu i alla fall. Men vi vill tala om att vi är väldigt glada för att vi har fått den här platsen, som ligger precis vid havet.

Tänkte bara säga det, vi fick beskedet igår! Sen hade vi ett väldigt trevlig besök i FrankieBoy igår kväll också, det kan vi också berätta.

Idag ska vi kolla in Alicante, bilden är från gårdagens havspromenad här vid ställplatsen i utkanten av stan.

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

21 svar till ”Vi vet var vi ska bo i sommar!”

 1. Profilbild för bmlarsreseblogg

  Även om man lever i nuet är det härligt att smida planer och titta framåt. Skönt för er att ha klart med en plats för er hemmabas I sommar.
  Vi ser också framåt, om 2,5 månader landar vi i Alicante för fem veckor utanför Aguilas….

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Ja vi smider lite planer både kring det ena och det andra, det tycker vi är kul! Snart är det vår igen! Vi har lämnat området då, men hoppas vi får tillfälle att träffas en annan gång.

 2. Profilbild för Lena

  Grattis till säsongsplatsen! Alltid skönt att ha en hemmabas, även om vi far omkring i Sverige.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack! Ja det ska bli en spännande erfarenhet!

 3. Profilbild för Marguerite Koos
  Marguerite Koos

  Grattis till sommarplatsen 🙂 UNDERBART att ha en fast punkt. Vi har ca 5-10 ställen där vi vet vi kommer att häcka Vissa betalar vi DYRT för i jämförelse med här nere, vissa gratis. 🙂 Kjell skall ju jobba (ca)5 veckor och då står vi nog på den parkeringen sön-fre (gratis hoppas vi) I Sverige kommer vi vara från den 15 maj till -september dvs ca 14 veckor… För oss är det också så att så många skall besökas…och alla har inte husrum för Franny…

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Tack! Ja vi stressade ju runt rätt intensivt förra sommaren så tänkte prova den här varianten nästa. Den här sommaren kanske vi får besök istället för att vi flänger runt till alla andra 🙂

 4. Profilbild för Kors och Tvärs

  Härligt att det har ordnat sig så! Det är ju trots allt skönt att ha ”en hemmahamn”

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Jaaaa det känns riktigt bra!

 5. Profilbild för Elisabet
  Elisabet

  Hej, läste och kommenterade lite på er blogg förra vintern då vi rörde oss i ungefär samma trakter. Nu ligger vi också snart i startgroparna! Några dagar före jul räknar vi med att komma iväg. Kanske hinner vi ner till varmare breddgrader till jul, kanske inte… Tänkte fråga om ni tidigare firat jul på någon bra camping/ställplats som ni skulle rekommendera, i Frankrike eller nordöstra Spanien?

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Hej, vad skönt att snart vara på väg igen! Vi firar ju inte jul så svaret är nej 🙂 Men du kan läsa om boplatser vi besökt via våra boplatskartor (se i menyn)

   1. Profilbild för Elisabet
    Elisabet

    Nej, ”fira” var kanske fel ord, vi undviker ju helst alla måsten, julmat, julklappar mm. Tänkte mest på ett trivsamt ställe att befinna sig under juldagarna. Kanske något där man kan stöta på likasinnade att äta något gott med, inte specifikt sill och skinka????
    Men jag kollar era boplatser!

    1. Profilbild för Anna
     Anna

     😀 Förra året stod vi på Rincon utanför Malaga, men var ute och cyklade på julafton 🙂 I år hamnar vi på Denia och hänger med engelsmän så har ingen aning om vad som händer på jul. Men så vi gillar det. Hoppas du hitta något du gillar!

 6. Profilbild för Elisabet
  Elisabet

  Rincon gillar vi och ett år försökte vi få plats där över juldagarna men då var det fullt. Vi landade istället på Valle Niza som också var mycket trevligt och ett ställe vi återvänt till.
  Så långt söderut tänker vi inte åka direkt. På er boplatskarta har jag tyckt Camping Blanes verkar kunna vara ett bra alternativ som första mål. Denia står sen tidigare markerad som Vill besöka på min egen Google-karta. Kanske rullar in där lite senare så jag ska kolla ert betyg på plats där!????

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Valle Niza kände jag inte till, tack för tipset! Camping Blanes är bra, dock lite mörkt med alla träden. Läget är kanon tycker vi. Hojta om vi är nära varandra nån gång 😀

   1. Profilbild för Elisabet
    Elisabet

    Absolut!☺️

 7. Profilbild för Kristina Svensson

  Tji fick jag som klickade in för att se var ni kommer hålla hus någonstans i sommar. Nåväl, god jul och grattis till att ni vet var ni ska vara i sommar.

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Detsamma Kristina!

 8. Profilbild för Marita
  Marita

  Synd, då ses vi inte nu i januari. Ha det fint!☀️

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Nej, tyvärr inte, vi hinner passera Calahonda innan den 26:e, i af som det ser ut nu 😀

 9. Profilbild för Marita
  Marita

  Kanske passar en annan gång ????

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Absolut!

Vädret

Ourique, PT
14°
Växlande molnighet
06:1520:44 WEST
MånTisOnsTorFre
29°C / 10°C
33°C / 13°C
34°C / 14°C
34°C / 14°C
33°C / 14°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.