Ändringar, tröskel och tvätt

Dags för några korta berättelser om vad som hänt på fem olika områden.

Älskar kyl/frysen

Vi har en kyl med vatten- & isautomat på frysdörren. Vi har med andra ord alltid lagom kallt vatten och alltid isbitar tillgängligt. Dessutom är det ett filter på vattnet, så även om vårt vatten faktiskt är helt okej så blev det ännu bättre med filtreringen som följde med kyl/frysen. Det var något vi inte hade tänkt köpa, men det liksom följde med när vi hittade denna till ett nersatt pris.

Tröskeln kaklad

Vi gjorde en ny tröskel i betong under ytterdörren då vi hackat bort den som var där med den gamla dörren. Pratade lite om hur vi skulle snygga till den, med färg eller vad? Det blev klinkers, samma som vi använt inne i huset.

Plattorna på plats, men inte fogen.

Förändringar på bloggen

Några smärre justeringar på bloggen är gjorda. En färg är ändrad 🙂 Men också strukturen på menyn. Har delat upp vardagliga saker till två kategorier. En för det som hände i husbilslivet och en för det som sker nu. För att hjälpa dig att hitta det som du vill läsa. I menyn kan du även se att destinationer endast handlar om resmål, förut var lite inlägg om Portugal inblandat där men de är nu borttagna och har en egen kategori ”specifikt Portugal”. Destinationer kommer endast handla om resorna vi gör, i Portugal och andra länder.

Mycket skräp

Kartonger, tomma målarburkar, gammal skit från de tidigare ägarna och mycket annat samlas i högar på tomten. Fernando är en ängel och fyller sin lilla flakbil emellanåt och kör iväg det. Nu är det mestadels kartonger som väntar på att få bottna resterande sålådor.

Både veranda och balkong är städade, så gott det går. Men till och med skurmoppen har varit framme på utsidans klinkers. Lättare att hålla rent inne om det även är rent utanför dörren.

Tvättlinor

Som du kan se på översta bilden så har vi fått upp tvättlinor mellan pelarna på verandan. Vi har satt upp två stycken, men ska sätta upp fler. Torkvindan vi hade i husbilarna får nog hitta en ny ägare på sikt.

Publicerat:

i:

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
28°
Soligt
06:2720:51 WEST
SönMånTisOnsTor
32°C / 14°C
38°C / 20°C
39°C / 20°C
40°C / 17°C
35°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.