zipline

Årets sommaraktivitet med guddottern bokad!

Varje år gör vi en aktivitet med vår guddotter, ett dygn eller två där hon får bestämma vad vi ska göra och vart vi ska bo.

Alice är en aktiv tjej på 12 år som gillar att testa nya saker. Hon har mycket spring i benen och älskar rörelse av alla de slag. I år ville hon bestämt åka någonstans där hon kan prova att åka zipline.

Isabergs Camping

Så i år har vi bokat plats på Isabergs Camping i Hestra, Småland. Där finns flera olika aktiviteter att boka, bland annat har de en höghöjdsbana med ziplines. Hon kommer säkert få känna puls och få en härlig upplevelse där bland trädtopparna, själv väljer jag att stå på marken och fota/filma. Roger ställer upp och äventyrar med henne, så hon får dela glädjen med någon.

Det finns flera andra aktiviteter och det ska bli kul att se vad vi bestämmer oss för att göra, för det är bäst att boka i förväg så det verkligen finns plats för oss när vi är där.

Campingen har gratis wi-fi, nybyggda servicehus och en sjö ligger alldeles intill. Det blir nog en riktigt härlig helg, bara att beställa fint väder också så ska det nog bli fint.

För oss är det dock viktigaste att få hänga med henne, att få höra hennes berättelser och få vara en del av hennes liv. Det är en ynnest för oss!

Har du några bokade planer för sommaren?

/Anna & Roger

Photo by AaronHM from Pixabay

Publicerat:

i:

6 svar till ”Årets sommaraktivitet med guddottern bokad!”

 1. Profilbild för Rolle o Carina

  Låter kul det,vi ska träffa vårat barn-barn Meia som är 8 mån 🙂
  Då blir det ju trevligt värre!

  Ha det gott……

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Mysigt med en liten en i familjen!

 2. Profilbild för Ama de casa

  Vilken härlig upplevelse det kommer att bli! Klart du ska haka på du med! Har testat zipline en gång (på Kuba) och det får nog räcka, tror jag 😉

  Har precis kommit hem efter en tredagarstripp till Albaida och Ibiza och funderar nu på var vi ska ta vägen nu då. (Haha! Har inte strippat i tre dagar, ser nästan ut så på ordet 😉 )

  Det ordnar sig på vägen, nåt kommer vi nog att hitta på i sommar 😀

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Jag är höjdrädd så väljer situationerna där jag testar mina gränser noga, och zipline känns inte rätt för mig 🙂 Eller hur, det är inga problem att hitta på nåt att göra, är övertygad om att få läsa om utflykter hos dig i sommar.

 3. Profilbild för Annika

  Det låter helt underbart! Ni kommer ha galet skoj!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Det hoppas vi 🙂

Vädret

Ourique, PT
14°
Växlande molnighet
06:2420:53 WEST
OnsTorFreLörSön
34°C / 14°C
37°C / 17°C
37°C / 17°C
33°C / 17°C
32°C / 15°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.