Varje år gör vi en aktivitet med vår guddotter, ett dygn eller två där hon får bestämma vad vi ska göra och vart vi ska bo.

Alice är en aktiv tjej på 12 år som gillar att testa nya saker. Hon har mycket spring i benen och älskar rörelse av alla de slag. I år ville hon bestämt åka någonstans där hon kan prova att åka zipline.

Isabergs Camping

Så i år har vi bokat plats på Isabergs Camping i Hestra, Småland. Där finns flera olika aktiviteter att boka, bland annat har de en höghöjdsbana med ziplines. Hon kommer säkert få känna puls och få en härlig upplevelse där bland trädtopparna, själv väljer jag att stå på marken och fota/filma. Roger ställer upp och äventyrar med henne, så hon får dela glädjen med någon.

Det finns flera andra aktiviteter och det ska bli kul att se vad vi bestämmer oss för att göra, för det är bäst att boka i förväg så det verkligen finns plats för oss när vi är där.

Campingen har gratis wi-fi, nybyggda servicehus och en sjö ligger alldeles intill. Det blir nog en riktigt härlig helg, bara att beställa fint väder också så ska det nog bli fint.

För oss är det dock viktigaste att få hänga med henne, att få höra hennes berättelser och få vara en del av hennes liv. Det är en ynnest för oss!

Har du några bokade planer för sommaren?

/Anna & Roger

Photo by AaronHM from Pixabay