Gillar verkligen att fotografera och nu har jag laddat över alla bilder från våra 8 månader utomlands till Dropbox. Och hittat några guldkorn.

Om det är något som kan vara lite krångligt med att vara på rull hela tiden, så är det att inte ha perfekt internet och obegränsat med surf. Så just bilder och filmer är sånt som ofta får vänta tills vi har riktigt bra wi-fi.

Så nu när vi är i Sverige har jag nyttjat det bredband vi har på kontoret och laddat upp alla bilder på Dropbox (de som jag inte tidigare redan laddat upp) och sorterat dem i månadsmappar. Så har jag gjort med alla mina bilder sedan 2002 så det är ett gediget bildbibliotek, vilket nu har utökats med 4 640 bilder. Det kanske inte låter som så mycket med tanke på allt vi upplevt, men det räcker 🙂

Jag använder Dropbox, synkar från telefonens bildström till Dropbox. Men jag synkar inga bilder från Dropbox med någon enhet utan använder appen till telefonen om jag vill ha en gammal bild. Jag kan då lätt ladda hem bara den bilden och använda den på Instagram eller på bloggen. På det viset sparar jag på vår internet-pott.

Bjuder på lite bilder som vi inte publicerat tidigare, du förstår nog varför. För i högen med närmar 5 tusen bilder finns det så klart mängder som är riktigt dåliga. Men de är ju också minnen så självklart vill jag berätta historierna bakom dessa också. De är helt oredigerade och inte heller beskurna alls.

Portvinsprovning och besök i vinkällaren. Kan ju tro jag druckit en massa innan jag fotade.

Mängder med fina väggmålningar i Estepona i Spanien. Svårt att fota snyggt.

Ett väldigt vackert slott. Långt där borta. Pena i Portugal

Inte en aning om vad jag försökt fota här.

Ingen skräpa på den bollen.. men kul att spela pingis på campingen i Algarve.

Citroner i Silves. Värdelös bild, men mängder med citroner!

Alla som var i El Rocio tyckte det var så trevligt och udda med alla hästar. När vi var där var det helt öde.

Fågel

Försökte få en fin bild på fågeln när den nu var så närgången.

pamplona

Stor staty som var helt omöjligt att foto, i Pamplona Spanien.

dune

Nästan rak horisont i alla fall. Dune de pilat i Frankrike.

Rochelle

Ville fota vad som ramlat ner på taket på natten på ställplats i Rochelle, Frankrike

blåsigt i Römö

Det är inte lätta att få till avslappnade och bra bilder i den blåsten vi hade på Römö i Danmark

Sådär kan det bli! De flesta bilderna kommer vi ha stor glädje av och hoppas de här kassa bilderna också gav lite leenden hos dig!

/Anna & Roger