Några dagar med klickar av både det ena och det andra, på Bauergården i Bunn, några mil från Gränna.

Att klicka med människor och platser är en stor del av behållningen med vår livsstil. Vi träffar mycket människor och vi besöker många platser och sover på många olika boplatser. De senaste dagarna har vi dubbelklickat!

Klickade med Finn & Tone

Vi har följt Finn & Tones blogg och Instagram ett tag och vi har även rört oss i ungefär samma område flera gånger på Iberiska halvön i vintras, men då fick vi inte till en träff. Nu hade de vägarna ”förbi” då de var på kite-träff i Varberg i helgen, så vi bestämde för längesen att mån-ons ses vi.

Trots ganska jobbig förkylning med evigt nysande och tung huvudvärk så blev det väldigt fina dagar. Jag vilade och jobbade lite emellanåt men vi hann ändå med att lära känna varandra ordentligt. Det enda som inte riktigt blev som vi tänkt var min provtur på Tones SUP-bräda. Med tanke på hur jag mådde kändes det onödigt att äventyra ett fall i sjön och inte heller kändes ansträngningen lockande alls. Men det kommer fler tillfällen!

Respektfulla samtal där våra likheter staplades på varandra för varje samtalsämne som kom upp. Vi har många lika erfarenheter från både husbilslivet och livet innan. Samstämmiga värderingar och stor nyfikenhet. Goa och varma människor som vi gärna träffar igen.

Middag mellan bobilarna

Foto: Finn Bjurvoll Hansen (jag har beskurit den för att passa vårt bloggformat, se bilden i sin helhet på deras blogg)

Finn är fotograf och när vi hängde vid badplatsen intill ställplatsen så visade det sig att vi tänkt ungefär lika med komposition och placeringar inför fotandet. Men hans bilder är bättre än mina så klart, så kika gärna in på deras blogg för att se fler bilder från Bunn, badplatsen och våra dagar tillsammans. För att göra översta bilden till detta inlägget fick alla instruktionen att göra en grimas, jag tycker mycket om resultatet, och individerna på bilden!

Klickade med Bauergården

Vi har varit här tidigare och vi gillar platsen mycket. Den ligger avskilt från det mesta, men ändå inte öde. Det går en väg alldeles intill men det är inte mycket trafik där. Badplatsen ser vi från vår boplats och det är liksom lagom mycket aktivitet runt omkring. För oss som bor i bilen är det väldigt lyxigt att kunna tvätta utan extra kostnad, en fantastisk bonus. För här är maskinerna helt fria att använda, det är inkluderat i priset. Dessutom har de handdusch i duscharna och det är väldigt rent och fint i och runt hela servicehuset.

bauergården ställplats

Så fint med de röda stugorna intill ställplatsen

approved by

Bauergården är definitivt Approved By Boihusbil – en fullpoängare med 11 poäng av 11 möjliga!

En lyxig ställplats med konstgräs utanför dörren. Det enda som jag ser som skulle kunna vara bättre är att det vore mjukare underlag under konstgräset. Så då förstår ni hur bra det är!

Och faktum är att Bauergården kammar hem full pott i vårt poängsystem för Approved by Boihusbil! Hit kommer vi igen!

/Anna & Roger