ellanfellan-6-fragor-om-webben

Jonglerar och tackar webben för fina vänner

ellinor-schonhultEllinor Schönhult, lärarstudent, blev rekommenderad att få de här frågorna av Pernilla, men kan lugnt säga att hon hade fått dem ändå eftersom hon är en av mina vänner som jag alltid tycker har sunda åsikter och värderingar. 

Vem är du på och utanför webben?

Jag tror och hoppas att jag är likadan på och av webben, vilket innebär att jag är en snart 35-årig lärarstudent som försöker jonglera studier, familj, jobb och vänner på en och samma gång. Jag har åsikter om i princip allt, men har med tiden blivit bättre på att inte alltid uttala mig.

Vad är dina favorittjänster/webbplatser på webben, och varför?

Favoritplats på webben är Sparknotes. Detta är en webbplats som gratis tillhandahåller sammanfattningar och analyser av väldigt många skönlitterära böcker. Sparknotes har räddat mig vid otaliga tillfällen när jag inte haft möjlighet (läs orkat) läsa den skönlitteratur som senare diskuterats på högskolan.

Vad är det absolut bästa du gjort/sagt på webben?

Det var en svår fråga, jag vet faktiskt inte om jag sagt eller gjort något bra. Jag har däremot träffat finfina vänner via sociala medier, vilka jag inte kunnat leva utan.

Vilka personer har du inte träffat annat än digitalt men skulle vilja äta middag med och varför?

Jag skulle vilja äta middag med Fredrik Weibull och diskutera självhjälpslitteratur.

Vad brinner du mest för på webben?

Sociala medier!

Vem skulle du vilja besvarade dessa frågor?

Erika Lundmark, som jag lärt känna via Twitter och Facebook samt haft nöjet att träffa.

Foton: Ellinor Schönhult, privat med © Copyright

Publicerat:

i:

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
22°
Molnigt
06:5120:12 WEST
LörSönMånTisOns
23°C / 11°C
24°C / 12°C
26°C / 9°C
24°C / 8°C
25°C / 9°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.