laga mat i husbil

Ladda hem vår receptsamling!

Nu kan du ladda hem vår receptsamling! Tio vegetariska och husbilsanpassade recept är vår present till dig på Alla Hjärtans Dag!

För ett tag sedan berättade vi att arbetet med en receptsamling är påbörjat. Nu är vi klara med första omgången och för att se om det finns något intresse för dessa recept så börjar vi i liten skala. Vi samlar gärna fler om det är vad ni önskar.

Du laddar hem recepten genom länken på knappen längre ner. Länken leder till en mapp på Dropbox där recepten finns i pdf-format. Du kan ladda hem hela mappen eller välja enskilda recept. Men börja gärna med att ladda hem filen ”Viktigt läs först”, där står lite allmänt om recepten.

Vill också passa på att tacka våra provlagare som gett oss mycket värdefull feedback både för de här recepten men också för vad vi kan tänka på framöver om vi gör flera.

Om du gillar det här och vill att vi ska samla flera recept i mappen behöver du tala om det för oss. Vi har ingen spårning på nerladdningar på något sätt, vi har ingen aning om hur många som laddar hem eller vilka som gör det.

LADDA HEM RECEPTSAMLINGEN (388 MB zip-fil)

Sprid gärna det här inlägget till dina vänner, så de också kan ladda hem recepten.

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

6 svar till ”Ladda hem vår receptsamling!”

 1. Profilbild för Anki

  Spännande! Har laddat ner recepten och kommer säkert att prova några – ska vidarebefordra dem till yngste sonens sambo, som är vegetarian 🙂
  Tack, tack!
  Önskar er båda en fin Alla Hjärtans Dag!

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vad roligt Anki! Hoppas vegetarianen i familjen uppskattar det, men även att ni som äter kött också kan uppskatta lite andra smaker.

   1. Profilbild för bmlarsreseblogg

    Det här ska vi kolla på! Har två döttrar och den enas sambo som är vegetarianer o h själva äter vi gärna grönt så nya idéer mottages tacksamt.

    1. Profilbild för Anna
     Anna

     Vad roligt, hoppas ni hittar nåt som ni gillar!

 2. Profilbild för Marie
  Marie

  Hej på er!
  Vilken fin, bra, varierande, husbilsanpassad, insirerande, frestande receptsamling. Som matnödar vi är och mer och mer äter vegetariskt uppskattar vi verkligen receptsamlingen. Vi planerar just nu vårens alla resor och ser fram emot att laga många smarriga måltider från er receptsamling.
  Ps.Ser fram emot fler

  1. Profilbild för Anna
   Anna

   Vad roligt att du gillar Marie! Vore kul att höra om ni hittar några favoriter 🙂

Vädret

Ourique, PT
18°
Mestadels molnigt
06:1020:56 WEST
TisOnsTorFreLör
23°C / 14°C
22°C / 13°C
24°C / 11°C
30°C / 13°C
34°C / 16°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.