Nu kan du ladda hem vår receptsamling! Tio vegetariska och husbilsanpassade recept är vår present till dig på Alla Hjärtans Dag!

För ett tag sedan berättade vi att arbetet med en receptsamling är påbörjat. Nu är vi klara med första omgången och för att se om det finns något intresse för dessa recept så börjar vi i liten skala. Vi samlar gärna fler om det är vad ni önskar.

Du laddar hem recepten genom länken på knappen längre ner. Länken leder till en mapp på Dropbox där recepten finns i pdf-format. Du kan ladda hem hela mappen eller välja enskilda recept. Men börja gärna med att ladda hem filen ”Viktigt läs först”, där står lite allmänt om recepten.

Vill också passa på att tacka våra provlagare som gett oss mycket värdefull feedback både för de här recepten men också för vad vi kan tänka på framöver om vi gör flera.

Om du gillar det här och vill att vi ska samla flera recept i mappen behöver du tala om det för oss. Vi har ingen spårning på nerladdningar på något sätt, vi har ingen aning om hur många som laddar hem eller vilka som gör det.

Berätta för oss via en kommentar på bloggen, på Facebook eller via mejl boihusbil@gmail.com! Om vi märker att  detta uppskattas så gör vi flera!

[su_button url=”https://www.dropbox.com/sh/j0xgq3tjid3wxd7/AABH9lORh1ej4mLBEs3Gh2nKa?dl=0″ style=”flat” background=”#9f3a67″ size=”6″]LADDA HEM RECEPTSAMLINGEN[/su_button]

Sprid gärna det här inlägget till dina vänner, så de också kan ladda hem recepten.

/Anna & Roger