Ladda hem vår receptsamling!

Ladda hem vår receptsamling!

Nu kan du ladda hem vår receptsamling! Tio vegetariska och husbilsanpassade recept är vår present till dig på Alla Hjärtans Dag!

För ett tag sedan berättade vi att arbetet med en receptsamling är påbörjat. Nu är vi klara med första omgången och för att se om det finns något intresse för dessa recept så börjar vi i liten skala. Vi samlar gärna fler om det är vad ni önskar.

Du laddar hem recepten genom länken på knappen längre ner. Länken leder till en mapp på Dropbox där recepten finns i pdf-format. Du kan ladda hem hela mappen eller välja enskilda recept. Men börja gärna med att ladda hem filen ”Viktigt läs först”, där står lite allmänt om recepten.

Vill också passa på att tacka våra provlagare som gett oss mycket värdefull feedback både för de här recepten men också för vad vi kan tänka på framöver om vi gör flera.

Om du gillar det här och vill att vi ska samla flera recept i mappen behöver du tala om det för oss. Vi har ingen spårning på nerladdningar på något sätt, vi har ingen aning om hur många som laddar hem eller vilka som gör det.

LADDA HEM RECEPTSAMLINGEN

Sprid gärna det här inlägget till dina vänner, så de också kan ladda hem recepten.

/Anna & Roger

Publicerat:

i:

6 svar till “Ladda hem vår receptsamling!”

  1. Spännande! Har laddat ner recepten och kommer säkert att prova några – ska vidarebefordra dem till yngste sonens sambo, som är vegetarian 🙂
    Tack, tack!
    Önskar er båda en fin Alla Hjärtans Dag!

  2. Hej på er!
    Vilken fin, bra, varierande, husbilsanpassad, insirerande, frestande receptsamling. Som matnödar vi är och mer och mer äter vegetariskt uppskattar vi verkligen receptsamlingen. Vi planerar just nu vårens alla resor och ser fram emot att laga många smarriga måltider från er receptsamling.
    Ps.Ser fram emot fler

Translate »