Omskolning & hoya-blomning

Min älskade man har idag hjälpt mig att fixa i ordning en anordning för att kunna driva upp mina plantor! Ett gammalt avlagt skrivbord som han satt fast reglar på och där har han sedan fäst lysrörsarmaturer. Vi har stängt av elementet i tvättstugan och haft dörren öppen idag. Nu är temperaturen ungefär 15 grader. Ska bli spännande att se vad den är i morgon! Det får plats precis 4 st. bevattningslådor på bordet och jag hoppas ljuset räcker! Förra året räckte ju två mycket mindre armaturer i samma rum (men inte med en sån smart lösning…) så det borde ju bli bra.

En del av mina chilifrön har inte tagit sig än, men idag har jag i alla fall omskolat ett gäng, minst en av varje sort, vilket jag är jätteglad för! Jag låter resten stå kvar i pluggboxen för att växa till sig eller för att ge lite extra tid till de som inte kommit upp än.

Min hoya-knopp som jag visade för några inlägg sedan har nu slagit ut! Längst ner på blomklasen ser ni några som precis öppnat sig. Det är en otroligt vacker blomma tycker jag!

Publicerat:

i:

Ett svar till ”Omskolning & hoya-blomning”

  1. Profilbild för lottaspyssel

    Vad fin den är ser riktigt ut som om den vore av porslin, och ok jag erkänner jag var korkad som trodde att bladet du visade tidigare var knopparna i tidigt stadie……. men men man kan ju inte vara bra på allt………kram Lotta

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
13°
Fair
06:4820:14 WEST
MånTisOnsTorFre
26°C / 9°C
25°C / 8°C
25°C / 9°C
23°C / 9°C
20°C / 9°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.