Påskafton i bilder

Lite orättvisa bilder, för David, A & L som vi spenderade hela kvällen och halva natten med, syns inte på bild. Vi eldade upp en häxa (en modern sådan med jeans!) till Nordmans låt på repeat! Vi åt mycket god mat, småplock av alla sorter som även blir lunch idag. Vi spelade ”Lika par leka bäst” och hade en otroligt trevlig kväll, som alltid med A & L! När vi eldade kom grannen med sitt sällskap över, därför en bild på lilla snuttepluttan tillsammans med Roger! Hoppas din påskafton varit lika bra som min!

Publicerat:

i:

4 svar till “Påskafton i bilder”

  1. Hej, ja jag håller med Roger det var verkligen trevligt och maten var jätte god hoppas att alla hade lika trevligt som jag.

  2. Så du har flyttat? men jag hänger med! 🙂

    Nordamns låt skriver du!? Min son skulle ha velat vara hos er, kan jag säga! *s*

    Kram Stina

Translate »