Februari månads bästa boplats

Februari månads bästa boplats

De mjuka värdena har verkligen gjort utslaget på februaris bästa boplats!

Följande platser har vi stått på i februari: Parque de Castelo, Silves (PT) – vann januari bästa boplats, Parkering/Fricamping, Portimao (PT), Turiscampo, Praia de Luz (PT), Area Camper, Lagos (PT), Parkering/Fricamping Praia das Furnas, Vila Nova de Milfontes (PT), Ställplatsen, Porto Covo (PT) samt Aire Municipale des Evora, Evora (PT)

Turiscampo var en fantastiskt fin camping! Vi stod där nästan i tre veckor och hyrde bil, utforskade Algarve och njöt av bad i varma pooler. Tog långa och sköna duschar och sprang till servicehuset för varje toalettbesök. För att vi kunde. Men.

bästa boplatsen februariDen slår inte fricampingen vi gjorde vid Praia das Furnas. Det är den absolut bästa boplatsen i februari. Vi stod nästan direkt på stranden, det var ingen trängsel och vi njöt verkligen av dagarna vi hade där. En fricamping där det bara fanns sopkärl. Inget annat. Men det var en tydlig hänvisning till var vi med husbilar skulle stå. Känslan, omgivningarna, utsikten, närheten till vattnet, fridfullheten och priset var överlägset bäst på den här platsen. Flera av de andra kriterierna vi mäter var likvärdiga med Turiscampo, men den här grusparkeringen är den absolut bästa i februari.

Edit: Obs, det är inte tillåtet att övernatta på den parkeringen lärde vi oss efter vårt besök!

Här berättar vi om våra dagar på Praia das Furnas, du kanske förstår vårt beslut? 😀

/Anna

Publicerat:

i:

8 svar till “Februari månads bästa boplats”

 1. Trevligt när man hittar såna platser,då njuter man! 🙂
  Vi har ju några hemikring också som vi vet 🙂

  Ha det gott…..-17 i morse här….Burr

  • Oh fy vad kallt! Ni får gärna tipsa om era favoplatser, kanske i mail om ni hellre vill det 😉

  • Men, ni kommer ju aldrig komma ikapp 😀 Men jag hoppas verkligen ni gillar det lika mycket som vi!

 2. Visst är det härligt när man hittar en sån pärla. Där man kan göra som Ferdinand och sitta under sin korkek och lukta på blommorna ”och han är sååå lycklig” Den känslan är obetalbar

  • Det är så fantastiskt härligt när en känner så, absolut! Helt obetalbart.

 3. Tack för fina bilder. Ja visst är det en av de bästa gratis ställplatserna här i Portugal. Vi är ju lite kräsna ibland på ställplatser, men den här tilltalade oss. Och som du säger man bör ha tömda tankar och bra med vatten.

  • Tack för kommentar. Vi är också kräsna med var vi bor, och gillade ju verkligen denna platsen med.

Translate »