Några webbplatser jag gjort som håller än

Sitter och jobbar och tänker att det kan vara kul att visa några av sajterna jag gjort, och som jag tycker håller fortfarande även om de har några år på nacken.

En webbplats håller inte hur länge som helst. Men just de här sajterna gör mig faktiskt lite extra glad när jag varje vecka testar dem, för jag tycker fortfarande de är riktigt snygga! Nya sajter tar jag inte med, utan det är just de där äldre som jag fortfarande gillar jag vill lyfta lite extra.

Så jag bjussar på lite skärmdumpar, en kort förklarande text samt länk till sajten. Alla sajter ligger med förvaltningsavtal hos oss så vi håller bland annat koll på att de funkar som de ska.

spmab.se

Som utbildad inköpare var det väldigt roligt att få göra den här sajten, då företaget bland annat erbjuder inköp on demand. Jag vet att inköp har låg prioritet när det gäller att öka företagens vinst, det handlar mest om att sälja mer. Tillsammans med en form- & textsäker kollega och en digital strateg tycker jag vi skapat en riktigt hållbar sajt. Den lanserades sommaren 2018. Här hittar du sajten: spmab.se

energibarn.se

2017 byggde jag denna sajten och jag tycker den fortfarande den håller designmässigt, färgstark utan att vara rörig. Kontrasten i vissa block kunde dock vara bättre. Tekniskt är det ett kommersiellt tema som jag alltså för fyra år sedan anpassade till kundens behov. Klicka in på sidan om du vill: energibarn.se

erixtool.com

Designer, copywriter, programmerare och jag gjorde den här sajten och det har lyft företagets omsättning. Designen är så otroligt snygg tycker jag och texten är tydlig, trots teknisk komplexitet. Trots att det snart är fyra år sedan vi lanserade den så känns det som att den kan hålla flera år till. Här. hittar du sajten: erixtool.com

varabyggkonsult.se

En väldigt enkel sajt med ganska lite innehåll, det är ofta svårt att få till snyggt, men med Vara Byggkonsults sajt tycker jag det blev riktigt bra. Den är drygt tre år gammal och här kan du hitta sajten: varabyggkonsult.se

Sedan har vi ju många fler kunder som vi jobbar kontinuerligt med, här är några exempel: tng.se, adadigital.se, whitelinespaper.com, shippingpodcast.com, jnjsurvey.se, herbo.se

Alla våra kunder är svenska företag eller föreningar, vi kommer inte att börja arbeta med portugisiska företag bara för att vi fysiskt befinner oss i här. Fast det skulle behövas.. för här är de flesta sajter vi besökt mer eller mindre usla 😀

Översta bilden är introtexten på vår egen webbplats, som byggdes 2017. Tycker den håller fortfarande också.

Publicerat:

i:

2 svar till ”Några webbplatser jag gjort som håller än”

  1. Profilbild för Mac
    Mac

    Väldigt fina sidor, tror nog att det blir arbete med Portugisiska hemsidor också så småningom, ni ska väl bo i Portugal i åtskilliga år innan pension????

    1. Profilbild för Anna Forsberg

      Tack, kul att så gamla håller än 🙂 Nej det blir nog inga webbplatser i Portugal, vi fortsätter att jobba mot svenska kunder.

Vädret

Ourique, PT
Växlande molnighet
06:1920:39 WEST
MånTisOnsTorFre
21°C / 10°C
22°C / 10°C
23°C / 8°C
25°C / 9°C
27°C / 10°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.