Var har jag varit?

Hej på er!
Ledsen att jag inte varit här på ett bra tag.
Jag har varit otrogen.. har engagerat mig i en annan blogg. Har gjort en ny hemsida och skapat en ny blogg, allt för får lilla grupp av minigrisentusiaster!
Dessutom har det snurrat på rätt bra på företaget, vilket ju är jätteroligt!

Mina snuttebebisar har det bra, men det är kallt och jag tycker det är trist att jag inte kan ligga och värma dem i halmen! Det hade varit bra mysigt, men bara tills jag fick andnöd…

Idag har jag gjort glögg, hoppas den kommer att smaka helt ljuvligt!

Nu ska jag ta mig en sväng på era bloggar, innan jag nannar kudden.

Kram

Publicerat:

i:

5 svar till “Var har jag varit?”

  1. Men vad sugen jag blir på en gris! Tror du han skulle trivas i hundgården hos hunden? fast några 3 500:- har jag inte råd med….=(

  2. Nä, det skulle inte vara så bra. Visst finns det grisar och hundar som går bra, men man ska helst inte lämna dem ensamma. Det har hänt tråkiga saker, eftersom den ena är ett bytesdjur och det andra är ett rovdjur… i generna långt tillbaka i alla fall.
    Du får skaffa två och bygga en egen gård till dem! Man kan ta hand om omplaceringsgrisar, så gör man en god gärning, utan större kostnader.

  3. hejsan ! Härligt att du är tillbaka på banan. Vad kul att det snurrar framåt för firman – det gläder mig och jag har inga tvivel för NI är så förbaskat trevliga också….

  4. godmorgon solstråle!
    hoppas du får en toppendag !Jag ska till polisstation grrrrrr har vArit olydig flicka…..knappast ….

Translate »