flera bloggar

Alla bloggar har blivit en enda!

Förhoppningsvis märker du direkt att bloggen är ändrad med nya färger och ny struktur. Det finns förklaringar till det…

Om du känner mig och har hängt med i mina olika bloggar genom åren så vet du att jag gärna gör en ny blogg när det är ett nytt projekt på gång. Och många projekt brukar det bli…

Arbetar med webb

Anledningen till att det blir en ny blogg varje gång är för att jag är yrkesskadad. Jag arbetar hela tiden med att hjälpa våra kunder att tänka på besökaren av deras webbplats. Vad de förväntar sig och vill läsa om. Kundens behov att nå ut med sitt erbjudande med en tydlig sajt och bra sökmotoroptimering är sånt som liksom kommer sig automatiskt hos mig. Att arbeta med struktur är det roligaste jag vet. Färger och typsnitt är inte min kompetens, men jag tycker om att se en logga fixa fram. Allt detta har gjort att jag skapat en ny blogg och ny logga (med proffshjälp) för varje ny målgrupp.

webbtanten.se

Den bloggen handlade om det digitala, om hur webben funkade och jag reflekterade mycket kring sociala medier. Men när Facebook och sökmotoroptimering blev lika vanligt som att steka ett ägg till frukosten försvann både mitt intresse och behovet hos mina läsare.

Vi började resa 2013 och jag visste inte var jag skulle lägga de inläggen, hade lite varianter ett tag men de landade till slut i Webbtanten 2.0 där jag igen kände mig ganska hemma, ett kort tag. Alla inlägg från anna-forsberg.se är flyttade hit, inlägg på gamla resor och allt möjligt kul kan du hitta om du vill.

boihusbil.se

När vi flyttade ut i husbilen så insåg jag ju att det var helt andra människor som var intresserade av att läsa det vi upplevde, så en egen blogg för det kändes nödvändig. Dessutom var Roger med och skrev på den i början. Den bloggens läsare växte i antal enormt, intresset för mina ord och reflektioner var stort och jag började ställa krav på mig själv att leverera. Till slut dödade det inspirationen och glädjen. Sidor med kartor, ställplatser etc är överflyttat till denna bloggen, kolla i menyn under Husbilsliv.

Facebooksidan för boihusbil är avpublicerad.

tinyhouseportugal.se

När vi i somras beslöt oss för att flytta till Portugal och bygga ett tinyhouse så var det återigen en helt annan publik som skulle läsa. Det blev den processen som reflektionerna handlade om istället. Nu blev det inget tiny house av olika anledningar och bloggen behövde därför byta namn. Och om en ska köpa en ny domän så behöver den heta något bra.

Hur jag än resonerade angående nytt domännamn så landade jag i att det handlar om mig, mina/våra projekt, mina val och mina reflektioner. Så det blev den här lösningen du nu läser om istället. Även om den senaste bloggen blev inte långlivad, så hann den bli väldigt uppskattad, och jag fortsätter självfallet att skriva om vårt liv i Portugal här på denna nya bloggen där allt är samlat.

Min blogg handlar om mig

Eftersom jag är en förändringsberoende person med olika projekt igång hela tiden beslöt jag att faktiskt strunta i målgrupper. Den yrkesskadan ska inte längre få påverka mitt intresse för att skriva. För även om jag arbetar med att göra webbplatser så arbetar jag inte med att göra texter och skriva. Det är min hobby och den vill jag inte känna mig hämmad i, nu kan jag blogga om vad jag vill, och allt på samma blogg!

Så nu ligger alla inlägg från mina andra bloggar här på min egen domän som jag ägt länge. Bloggen kommer fortsätta att handla om mitt liv, om mina val, mina reflektioner, mina projekt och mina känslor, men nu i en salig blandning. Passion, intresse och engagemang är mina drivkrafter och att få glädjen att inspirera dig är min belöning.

Och den här gången gjorde jag loggan själv, utan färg och väldigt enkel samt hittade färgtoner jag inte tidigare använt men som jag tycker ger ett lugnt och naturligt intryck. Exakt så som jag vill leva.

Prenumerationer på nya inlägg

Och vill du börja prenumera finns lösningar hur du kan göra det på den här länken!

Ber om ursäkt för detta velande, men nu blir det inga fler bloggar! Allt jag skriver hamnar alltså bara på den här bloggen framöver och du kan använda dig av den kraftfulla menyn och sökfunktionen (bästa sättet!) för att hitta det innehåll som är intressant för dig.

Välkommen till anna-forsberg.se!

Bilden är på solnedgången när vi körde över Portimao-bron i onsdags kväll.

Publicerat:

i:

14 svar till ”Alla bloggar har blivit en enda!”

 1. Profilbild för Laila Hogström
  Laila Hogström

  Kommer fortsätta att med stort intresse följa er blogg!

 2. Profilbild för Tone hasle

  Dette ble fint Anna! Artig å lese litt om ulike ting og opplevelser dere har hatt. Vedr yrkesskadad…Jeg kjenner også en til som gjerne ofte vil endre og forbedre sine sider. Ting endrer seg og vi med dem ????. Lykke til videre, vi følger med????????

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Ja det kan ju vara fördelar även för läsare att ha allt samlat. Skönt att ha äntligen ha landat i hur mitt bloggande ska se ut.

 3. Profilbild för Rolle o Carina

  Va kul,då följer vi väl denna Blogg då i fortsättningen!

  God fortsättning 2021..

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Tack! Detsamma 🙂

 4. Profilbild för Martin
  Martin

  Bom Dia
  Ska bli kul o följa med er i er process att skapa ert nya lilla paradis i grannprovinsen Alentejo. Är glad för er skull att ni äntligen hittade ett ”A slightly larger Tiny house”.
  Vi kommer att susa förbi er oxå ibland när vi är ute på rulle så vi kan sitta o tjöta lite om livet, trädgård, vin, mat, resor o andra viktiga livsnjutar ämnen.
  Ha en redigt go torsdag & helg
  Ciao & vi ses
  Luz Martin

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Bom Dia Martin, ni har inspirerat oss så mycket så hoppas vi kanske kan inspirera lite tillbaka! Det känns onekligen som att vi har mycket kvar att prata om så ser fram emot att ses många fler gånger 🙂

 5. Profilbild för Kristina

  Heja!
  Bra för oss som vill hålla ett öga på vad ni har för er men inte är superengagerade i alla ämnen.

 6. Profilbild för Christel

  Detta blir ju väldigt bra, då finns möjlighet att läsa om allt i ert liv. Det blir så spännande att läsa om hur allt utvecklar sig för er. Kramar från oss!

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Tack Christel, det gör mig glad att du gillar lösningen. Kram till er!

 7. Profilbild för Bertil Hagberg

  Hej och God fortsättning på ert nya liv! Ser fram emot utvecklingen med huset och hur allt blir framöver. Snart får vi våra vaccineringar med förhoppningen att vi kan ge oss söderut igen.
  Lycka till med alla projekt!

  Bertil och Annika Hagberg

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Tack Bertil & Annika! Vad roligt att ni fortfarande hänger med här.

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
26°
Soligt
06:3020:48 WEST
TorFreLörSönMån
34°C / 17°C
34°C / 17°C
34°C / 16°C
35°C / 19°C
37°C / 19°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.