Förhoppningsvis märker du direkt att bloggen är ändrad med nya färger och ny struktur. Det finns förklaringar till det…

Om du känner mig och har hängt med i mina olika bloggar genom åren så vet du att jag gärna gör en ny blogg när det är ett nytt projekt på gång. Och många projekt brukar det bli…

Arbetar med webb

Anledningen till att det blir en ny blogg varje gång är för att jag är yrkesskadad. Jag arbetar hela tiden med att hjälpa våra kunder att tänka på besökaren av deras webbplats. Vad de förväntar sig och vill läsa om. Kundens behov att nå ut med sitt erbjudande med en tydlig sajt och bra sökmotoroptimering är sånt som liksom kommer sig automatiskt hos mig. Att arbeta med struktur är det roligaste jag vet. Färger och typsnitt är inte min kompetens, men jag tycker om att se en logga fixa fram. Allt detta har gjort att jag skapat en ny blogg och ny logga (med proffshjälp) för varje ny målgrupp.

webbtanten.se

Den bloggen handlade om det digitala, om hur webben funkade och jag reflekterade mycket kring sociala medier. Men när Facebook och sökmotoroptimering blev lika vanligt som att steka ett ägg till frukosten försvann både mitt intresse och behovet hos mina läsare.

Vi började resa 2013 och jag visste inte var jag skulle lägga de inläggen, hade lite varianter ett tag men de landade till slut i Webbtanten 2.0 där jag igen kände mig ganska hemma, ett kort tag. Alla inlägg från anna-forsberg.se är flyttade hit, inlägg på gamla resor och allt möjligt kul kan du hitta om du vill.

boihusbil.se

När vi flyttade ut i husbilen så insåg jag ju att det var helt andra människor som var intresserade av att läsa det vi upplevde, så en egen blogg för det kändes nödvändig. Dessutom var Roger med och skrev på den i början. Den bloggens läsare växte i antal enormt, intresset för mina ord och reflektioner var stort och jag började ställa krav på mig själv att leverera. Till slut dödade det inspirationen och glädjen. Sidor med kartor, ställplatser etc är överflyttat till denna bloggen, kolla i menyn under Husbilsliv.

Facebooksidan för boihusbil är avpublicerad.

tinyhouseportugal.se

När vi i somras beslöt oss för att flytta till Portugal och bygga ett tinyhouse så var det återigen en helt annan publik som skulle läsa. Det blev den processen som reflektionerna handlade om istället. Nu blev det inget tiny house av olika anledningar och bloggen behövde därför byta namn. Och om en ska köpa en ny domän så behöver den heta något bra.

Hur jag än resonerade angående nytt domännamn så landade jag i att det handlar om mig, mina/våra projekt, mina val och mina reflektioner. Så det blev den här lösningen du nu läser om istället. Även om den senaste bloggen blev inte långlivad, så hann den bli väldigt uppskattad, och jag fortsätter självfallet att skriva om vårt liv i Portugal här på denna nya bloggen där allt är samlat.

Min blogg handlar om mig

Eftersom jag är en förändringsberoende person med olika projekt igång hela tiden beslöt jag att faktiskt strunta i målgrupper. Den yrkesskadan ska inte längre få påverka mitt intresse för att skriva. För även om jag arbetar med att göra webbplatser så arbetar jag inte med att göra texter och skriva. Det är min hobby och den vill jag inte känna mig hämmad i, nu kan jag blogga om vad jag vill, och allt på samma blogg!

Så nu ligger alla inlägg från mina andra bloggar här på min egen domän som jag ägt länge. Bloggen kommer fortsätta att handla om mitt liv, om mina val, mina reflektioner, mina projekt och mina känslor, men nu i en salig blandning. Passion, intresse och engagemang är mina drivkrafter och att få glädjen att inspirera dig är min belöning.

Och den här gången gjorde jag loggan själv, utan färg och väldigt enkel samt hittade färgtoner jag inte tidigare använt men som jag tycker ger ett lugnt och naturligt intryck. Exakt så som jag vill leva.

Prenumerationer på nya inlägg

Om du tidigare har valt att prenumera på veckomejl från någon av de andra bloggarna så fortsätter den prenumerationen på denna nu istället. Vill du inte fortsätta prenumerera så kan du enkelt ta bort din prenumeration i nästa mejl du får, genom att klicka på länken ”Avregistrera” i sidfoten. Eller så avregistrerar du direkt – på den här länken.

Och vill du börja prenumera kan du göra det på den här länken!

Ber om ursäkt för detta velande, men nu blir det inga fler bloggar! Allt jag skriver hamnar alltså bara på den här bloggen framöver och du kan använda dig av den kraftfulla menyn, kategorier i sidofältet och sökfunktionen (bästa sättet!) för att hitta det innehåll som är intressant för dig.

Välkommen till anna-forsberg.se!

Bilden är på solnedgången när vi körde över Portimao-bron i onsdags kväll.

Följ gärna denna nya blogg med Bloglovin