Vi har nu testat de två sista maträtterna!

Pasta med starka korvar 10p

Kycklingfilé med chilisås 15p

Så… som ni ser så har vi två vinnare! För både Kassler Bombay & Kycklingfilé med chilisås fick 15 p.
Vad gör jag nu!? Jag hade bestämt mig för ett pris, nu måste jag tänka ut något annat som jag kan ge till er båda. Problem.. men som sagt ett väldigt roligt samtidigt!

Tack Alla för att ni var med på detta ”äventyr” och bidrog med finfina recept! Vi har fått så mycket idéer och nya smakupplevelser så det har varit en kanonresa för vår del. Receptsamlingen kommer via mail omgående, så jag hoppas ni känner att det var ”mödan värt”!

Grattis Eva-Lena i Uppsala (utan blogg) och Cornelias Cottage, ni ska få pris!
Håll utkik i posten, nästa vecka ska jag ha hittat på vad det blir till er!

Kram och stort tack än en gång!

EDIT: Jag är förtvivlad! Receptet på laxsoppan är borta och jag har inte skrivit poängen för den heller! Dessutom har jag inte kvar mailet… Det här känns inte bra! Du (vet inte ens vem…) som skickade in receptet – snälla maila det igen så jag kan få med det i receptsamlingen. Poängen har jag inte heller kvar, för jag skrev allas betyg på receptet… däremot vet jag att den inte fick vinnarpoäng så jag hoppas att ni klarar utan att jag skriver ut poängen för just den rätten. Jag som älskar fisk tyckte om den i alla fall ;).

Receptsamlingen dröjer alltså tills jag fått in laxsoppan igen.