Vi har flyttat in i huset!

Vi har flyttat in i huset!

I söndags bar vi ner våra sängkläder och sov för första gången i huset. På provisoriska sängar i ett halvfärdigt rum.

Badrummet är helt klart nu, lampan kopplades in i går. Köket är så gott som klart och vardagsrummet likaså. Kommer mer info och bilder men ovan ändå en bild på köket med massor av grejer som inte hittat sin plats än.

I vårt sovrum har hela köket stått, alla skåp, bänkskivor och vitvaror. När allt det var monterat i köket kom IKEA-leveransen med bland annat soffan, sängar och lite annat. Därför var det skönt när vi i söndags kunde ställa soffan på sin plats i vardagsrummet.

Helt plötsligt fanns det utrymme i vårt sovrum för sängar. Roger monterade det som kommit (resten kommer på torsdag) och så hämtade vi madrasser från Vega så vi kunde få ett par mjuka sängar. Golvet är inte ens bestämt för sovrummen, så sängarna står rätt på den ruffa betongen tills vidare.

Men trots den provisoriska lösningen så känns det så skönt att ha flyttat in! Ska samla ihop lite känslor och reflektioner i ett separat inlägg.

Ville bara berätta att vi nu inte bor i Vega längre och att inflyttningen skedde redan i maj månad 🙂

Vega finns till försäljning på Blocket. Köparen vi hade flög hem istället.

Publicerat:

i:

10 svar till “Vi har flyttat in i huset!”

 1. Grattis! Så härligt att ni redan kommit så långt! Ni har verkligen jobbat hårt dessa månader.
  Önskar er glädje och lycka i er nya bostad.
  Kramar

 2. Härligt för er att få flytta in i ert hus! Vi känner igen det där om att ha en massa saker som ännu inte hittat sin plats, men de får väl flytta runt ett tag så finner de sig nog till rätta till slut.
  Ha det riktigt skönt och glöm inte att ta det lite lugnt och njuta också hur kul det än är med allt fix!

  • Haha ja de får flytta runt, vi har ju inte särskilt mycket förvaringslösningar ännu. Vi njuter absolut, men har ju en bit kvar innan vi är klara inne.

 3. Vad härligt att få flytta in! Vi längtar tillbaka och funderar en massa på hur vi vill göra med kök och badrum när vi kommer tillbaka, väldigt bra att bli inspirerad av era bilder!????

Translate »