Vi köper inte födelsedagspresenter åt varandra, det har vi i princip aldrig gjort. Men jag får förhoppningsvis många paket i år!

Vår ekonomi är gemensam, vi delar alla konton och kort. Finns inget mitt och ditt, utan bara vårt. Det är en av anledningarna att vi slutade ge varandra födelsedagspresenter, eftersom den andra alltid har lika stor koll på utgifterna.

En annan (och den viktigaste) anledningen är att vi inte vill köpa saker bara för att. Ingen av oss gillar smycken, smink, kläder etc. Om någon av oss ser något i en affär som vi tror den andra skulle uppskatta så köper vi det, oavsett om det är födelsedag eller inte. Men ärligt talat, det händer väldigt sällan, eftersom vi oftast är tillsammans även i affärerna 🙂

Och jo, vi uppvaktar varandra på födelsedagarna, men aldrig med inslagna paket.

Men i år hoppas jag verkligen att jag får massor av paket. Inslagna i wellpapp. Platta och hårda paket. IKEA har nämligen angett leveranstid av köket och badrumsskåp & bänk på min födelsedag!

Och tänk vad mycket wellpapp jag får att lägga i trädgården under mina odlingsbäddar framöver! Väldigt fin födelsedagspresent vore det verkligen.

Må det inte vara ett aprilskämt!

Photo by Adi Goldstein on Unsplash