Kan bli många paket på min födelsedag!

Kan bli många paket på min födelsedag!

Vi köper inte födelsedagspresenter åt varandra, det har vi i princip aldrig gjort. Men jag får förhoppningsvis många paket i år!

Vår ekonomi är gemensam, vi delar alla konton och kort. Finns inget mitt och ditt, utan bara vårt. Det är en av anledningarna att vi slutade ge varandra födelsedagspresenter, eftersom den andra alltid har lika stor koll på utgifterna.

En annan (och den viktigaste) anledningen är att vi inte vill köpa saker bara för att. Ingen av oss gillar smycken, smink, kläder etc. Om någon av oss ser något i en affär som vi tror den andra skulle uppskatta så köper vi det, oavsett om det är födelsedag eller inte. Men ärligt talat, det händer väldigt sällan, eftersom vi oftast är tillsammans även i affärerna 🙂

Och jo, vi uppvaktar varandra på födelsedagarna, men aldrig med inslagna paket.

Men i år hoppas jag verkligen att jag får massor av paket. Inslagna i wellpapp. Platta och hårda paket. IKEA har nämligen angett leveranstid av köket och badrumsskåp & bänk på min födelsedag!

Och tänk vad mycket wellpapp jag får att lägga i trädgården under mina odlingsbäddar framöver! Väldigt fin födelsedagspresent vore det verkligen.

Må det inte vara ett aprilskämt!

Photo by Adi Goldstein on Unsplash

Publicerat:

i:

12 svar till “Kan bli många paket på min födelsedag!”

  1. Spännande! Hoppas paketen kommer fram i tid! I övrigt resonerar vi som ni. Vi brukar äta något gott eller göra något trevligt, men vi köper aldrig presenter till varandra.

  2. Kul att få leveransen just den dagen! Har ni fått ett leveransdstum kommer det att hålla, det har det i allafall gjort för oss, när vi beställt från Ikea. Spännande att se hur det blir sen ????

  3. Vi firar också varandra med lite extra god mat och ett gott vin. Vi har allt och lite till occh behöver inget mer.???? Snart får vi dock flytta in i vår lägenhet vi köpt i Conceicao Tavira och då ska vi ta ned lite väggar och fixa kök så då blir det paket även dit.????
    Min dröm är egentligen också en quinta men vi är lite äldre än er och tänker att barn och barnbarn har en bra utgångspunkt här nere med nära till havet och pool. Vi får se vi kanske hittar ett hus om några år så vi följer ert arbete med glädje????
    Ha det så gott och vi ser fram emot nya inlägg från er????????

Translate »