vårt hus ett år sedan

För ett år sedan blev huset vårt!

Idag är det ett år sedan vi fick nycklarna till huset – ett år fyllt av en massa beslut, arbete och glädje!

I början av januari bloggade jag om att det var ett år sedan vi var på visning, där finns bilder och filmer på skillnaderna som skett under ett år. Så om du inte sett det inlägget kanske du vill börja där.

Så tacksam

När jag blickar tillbaka på det här året fylls jag av enorm tacksamhet.

Jag är innerligt tacksam för att:

Jag kan nog fortsätta och skriva väldigt många saker jag är tacksam för. Men det blir väl trist att läsa till slut, så jag släpper det. Jag tror du fattar ändå, vi har det bra och vi är innerligt glada att vara här helt enkelt.

Utsidan har också förändrats en del, fast det är på insidan den största skillnaden är.

Översta bilden tog jag när vi kom innanför porten för första gången som ägare. Och här är en bild från samma läge som jag tog i går.

Vi gillar förändringar och vi förändrar vårt hem på något sätt nästan varje dag. Just nu är fokuset på den högra (i bilden) planteringen framför huset där jag till slut vill ha inhemska växter som inte behöver vattnas. Nästa fokus är att det ska byggas en pergola med skugga framför den vänstra halvan av huset. Glädje!

Publicerat:

i:

10 svar till ”För ett år sedan blev huset vårt!”

 1. Profilbild för steinar nilsen
  steinar nilsen

  Hej Hej !! Jag brukar skriva listor på det som ska göras och sådant som jag måste komma ihåg.
  Men nu vill jag göra som du…skriva upp det jag är tacksam för….BRA idé Anna! Nyttigt också, tror jag.
  Börjar med att jag är Tacksam för att ni bjuder på er själva, att jag får ta del av eran vardag o ”projekten”.
  Klemmer o hilsner fra Steinar

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Tack för pepp Steinar! Hoppas din lista blev med tacksamheter blev lång.

   1. Profilbild för Åsa

    PARABÉNS till ett lyckat första år!

 2. Profilbild för Carin
  Carin

  Grattis på årsdagen på ert nya liv! Är ni bofasta nu eller väntar förändringar runt hörnet?
  Har ni kontakt med Vega och hens nya familj?

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Tack Carin! Ja vi bor här, skrivna i Portugal sedan i juni. Inga planer på ny husbil eller andra förändringar.

 3. Profilbild för Ewa
  Ewa

  Det är alltid lika trevligt att läsa om er ”resa”. Fortsätt med det. Och se att ni också har en grushög. Vår (eller makens) bra-att-ha-hög blev liggande i säkert 10 år innan en kompis behövde den bättre ????

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Tack Eva! Ja vi har haft grushögar här sedan vi flyttade hit 🙂 Men har inga planer på att låta den bli liggande.

 4. Profilbild för Madelene
  Madelene

  Har ni någon kontakt med den tidigare ägaren till huset? Tänkte i fall ni ville bjuda över och låta hen få se skillnaden…

  1. Profilbild för Anna Forsberg

   Vi har hennes telefonnummer, men hon talar dessvärre bara portugisiska (och väldigt fort) och vi är inte tillräckligt kunniga än. Träffade henne i affären och sa att de var välkomna. Men de har inte nappat på inbjudan, troligen för att hon vet att det skulle bli svårt att prata.

Senaste inläggen

Vädret

Ourique, PT
19°
Soligt
06:1020:56 WEST
SönMånTisOnsTor
29°C / 13°C
29°C / 16°C
24°C / 13°C
23°C / 12°C
26°C / 12°C
Translate »
error: All content is protected! If you want to use an image, contact me.